Г-н Андреев призовава мъжете да не вадят кръста от вода, защото МОЖЕ ДА ГИ ХВАНЕ НАСТИНКА!!!

Г-н Андреев призовава мъжете да не вадят кръста от вода, защото МОЖЕ ДА ГИ ХВАНЕ НАСТИНКА!!!
06-01-2023г.
0
Персефона Коре

Г-н Андреев призовава мъжете да не изпълняват ритуали като вадене на кръст от вода и хоро в реките, защото МОЖЕ ДА ГИ ХВАНЕ НАСТИНКА!!!
Настинка, бе! Един мъж в разцвета на силите си, предполагаемо потентен се притеснява от настинка. Като се сетя, че прадядоми се е притеснявал, че няма барут за пушката, с която да трепе лошите, докато кибичи по горите и причаква душманите. Като се сетя, че преди 50, 100 години мъжете са се притеснявали дали ще могат да построят дом с двете си ръце буквално за семействата си. И като си представя, че днес измежду нас се разхождат същества с облицовка на мъже, които се притесняват от настинка, ми иде да си разкъсам ризата и да скоча в Марица и да ударя един кибик там, докато този джендъризъм изчезне от нашите земи или поне такива "мъже" започнат да се притесняват от далеч по-съществени неща от това да не им се развали маникюра, ако аджеба скочат да вадят някакъв кръст.
Не, вие не знаете какво е за една здрава и права жена, на която утробата й кипи да сътвори чудото живот, да седне и да слуша някакъв льольо как най-опасното нещо в живота му е настинката и как за нищо на света няма да се изправи в такива обстоятелства, че да я хване тая настинка. Настинка, бе!  Бащите на децата ни се страхуват от настинка. 
Ама спрете да бъдете вулви, запретнете ръкави, сложете каските и излезте и й еветемайката на тая настинка, бе мамамостара! Па, ако оцелеете, после притчи ще разказва за вас народа ви. Редом до Левски и Ботев.
Льольовци.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.