Физиогномия на ентропията

Физиогномия на ентропията
28-11-2022г.
0
Тихомир Чергов

Учителят Тео говори за ентропията (б.р. хаоса) - и борбата с нея. А същевременно едни същества активно го оплюват в статии в последната седмица - бил си загубил ума, разпространявал дезинформации, извън физиката бил глупав човек - и други такива гнусотии.

Замислих се, че това е нагледен пример за борбата между ентропията и антиентропията. Учителят Тео е пример за антиентропия. Когато изгледаш едно интервю с него, в главата и душата ти всичко започва да се подрежда, да се изяснява, добиваш усещане за посока, смисъл и ред.

Така нареченият "либерализъм" е идеология на ентропията. 

Всички ценности, идентичности, традиции и морални йерархии трябва да бъдат разрушени, Рут Колева трябва да се разкрачи върху тях, в главата на човек трябва да се настани траен хаос, мъгла, чувство за безпомощност и липса на смисъл. Тържество на ентропията.

Неслучайно жените-либералки са обикновено толкова грозни, често дебели и още в 30-те си години се сбабичосват и изглеждат ужасяващо и отблъскващо (а мъжете-либерали са толкова демаскулизирани). Това е физиогономията на ентропията. 

Когато си възприел идеологията на хаоса и разлагането, когато носиш ентропията в душата и ума си, това ти се отразява на лицето и тялото, които започват рано да деградират, да дегенерират и да се превръщат в хаотична и несиметрична биомаса. Който не вярва, да види как изглеждат визуално авторите на клеветите срещу Теодосий Теодосиев (изглеждат като хора, на които всеки ден им е Хелоуин).

Това е тежката цена, която либералите плащат за дребните дивидентчета, които печелят от конформизма си (гранчета, социален престиж, одобрение от колегите в офиса). Ентропията завладява душите им - и в последствие телата и лицата им.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.