ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ: ПРЕГРЪДКАТА НА РЮТЕ

ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ: ПРЕГРЪДКАТА НА РЮТЕ
03-12-2022г.
0
Мартин Карбовски

Не, не сме виновни ние за Шенген.

Не, ние не се отдалечаваме от Европа, нито пък руснаците ни помагат за това.

Блудницата Европа доказва всекидневно, че не сме от една черга. И нейното лицемерие стига до там, че хем да сме в Европа, хем да не сме. Прелъстени и изоставени сме. Но не и гневни. Защото май вече и ние не искаме в Европа. Поредната препикана мечта.

Виновен ли е Борисов, че не сме днес в Шенген с Румъния и Хърватия? Виновен е, заедно с ортаците си Каракачанов и Симеонов. Но триж по-виновни са американците, в чиито слуги и ибрици се превърнаха гореспоменатите управляващи. Това бяха техните кучи синове. Техните кучи синове ни управляваха с прегръдка. Техните лицемерни кучи синове - на Урсула, Меркел и Рюте.

Какво искат от нас? Просто е - Да не се крадат европейски средства. 

Но тогава защо се прегръщаха 12 години с Борисов и той се превърна в несменяем дерибей? Приятелите на Борисов днес показват своята несъстоятелност - гушкане и пари за Борисов, дрънкане на плоски комплименти, но за българина от това остава висене по границата и лош имидж в чужбина. Остават трупове на полицаи и ужасното усещане, че сервилничехме напразно.
Да, напразното сервилничене е генетичен наш код. Да, трябва да престанем.

Какво искат от нас? Свобода на словото? Разбира се, но същите тези европейци вдигаха рамене за убити, съдени и остракирани журналисти, така щото накрая свободата на словото се превърна в политкоректна радиоточка, по която пускат само американски шлагери и бяха забранени руските шансони. Страшна свобода на словото. 
Сигурно е - ние нямахме воля за такава свобода. Но пък европейците реагираха на това само с вдигане на рамене. Вредният Борисов беше полезен за тях. Вашият кучи син. И това продължава.
Продължава с ужасната липса на избор между Борисов и новите им кучи синове Кирчо и Кокорчо.

Какво искат от нас? Истинска съдебна система? Съгласни сме, искаме да я променим, да не служи на силните на деня. Толкова я искахме, че дори се надявахме на евро-апендикса Кьовеши. Вместо това получихме Христо Иванов, Кирил и Асен, и чудесни прайдове, митута и сочна, изгаряща взаимна омраза и разделение. Получихме ясни знаци, че трябва да се откажем от всичко руско, дори и да измръзнем от студ и да спрем да караме автомобили. Няма проблем бе! Всичко в името на интеграцията. Ние обаче не сме интегрирани. Ние сме и-негри-рани. Знам, че няма такава дума. То и такава нация няма в Европа. Лъжицата катран в европейския мед.

Те ви сега една интеграция - вече сте 16 години в ЕС, вече от 22 години нямате визи и пак не сте европейци. Не сме, така е. Защото не ни искат. И защото  за тях сме второ качество хора. Зле прикрит, отложен евро-расизъм.

Имам само едно нещо ново, аз и на това съм доволен. За първи път български политик се сопва на европейски политик. Радев се сопва на Рюте. Все е нещо. Няма да излекува счупения ни гръбнак, но това е като медицински пирон в полза на изправянето на гръбнака.

Всеки път когато вися на нашата граница ще споменам Рюте и майката на нашите изедници и предатели. Това е евробандата на 40-те разбойника, които попречиха на нашенския цървул Али баба да стигне до пещерата със съкровищата.
Докато през цялото време същата евробанда канеше афгански, сирийски и марокански терористи да им посетят Берлинската баня. 
А сега - вие ги пускате, затова няма Шенген за вас.
Абе лицемери - вие ги поканихте, вие ги предпочитате пред нас, вие се сношавате с тях - а днес е оказа, че ние сме виновни?!? 
Е и на това ли му викате “европейски ценности”?.
Вече не смятаме да се церемоним с вас.
Вие просто ни излъгахте. Черен печат за една цяла нация. 

Така свършва приказката и започва порното, ще видите.
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.