Днес Израел не е страна на истинските юдеи, а е корпоративен продукт

Днес Израел не е страна на истинските юдеи, а е корпоративен продукт
15-04-2024г.
0
Дахер Ламот

Г-н Трифонов,
Вероятно сте наясно, че Холокостът не е извършен от иранци или мюсюлмани, а от европейци. Хитлер не е азиатец, а концлагерите са били в Европа.
Не знам дали познавате историята, но като говорите за Средновековието, най-големите преследвания срещу евреите са били пак в Европа. Като почнем от погромите от 1096 в Германия и Франция, минем през кланетата в Страсбург, Барселона, Тулон, Базел и Франкфурт през периода 1348-1351, когато е бушувала Черната смърт, а евреите са били обвинявани за разпространението й, и стигнем до погромите в Испания над евреите през 1391.
По-големите погроми над евреите до създаването на Израел пак са били в Европа- въстанието на Хмелницки, погромите в Одеса, Яшкият погром в Румъния през 1941, Лвов и т.н.

В същото време едни от най-големите еврейски общности са били в Багдад, в Мароко и т.н. 

Като споменаваш Османска империя, нали осъзнаваш, че точно те докарват евреите на Балканския полуостров от Испания и Сев.Африка? Фамилията "Паси" произлиза от град Фес, Мароко. Ако не ми вярваш ходи ги питай.

До управлението на аятолах Хомейни се стигна "благодарение" на огромната алчност на британци и американци, които заточват Реза Шах Пехлави в ЮАР, защото е искал по-голям процент за Иран от добива на петрол и слагат сина му Мохамед, който се превръща в марионетка. Организират преврат срещу Мохамед Мосадък, светският премиер на Иран, защото е искал същото. И накрая, когато иранският народ гладувал и се вдигнал на бунт, вкарали аятолаха Хомейни, за да не дойдат комунистите на власт. 

После заповядват на марионетката им Саддам Хюсеин да завладее най-богатите район в Иран, Хузестан, дават му оръжие, координати от разузнаване и т.н. Война, в която алчността им убива над 1 милион души.

Няма нищо човешко, нищо християнско да планираш окупация на богат на петрол регион като Газа, да избиеш над 30000 души за 6 месеца, над 15000 деца, да превърнеш цялото население в бездомници в палатки, но и преди 7 октомври да държиш затворени 2,3 милиона души с 4 часа ток  и с недостиг на питейна вода, и да се гавриш с населението.

Няма нищо демократично в това да убиваш ирански физици, дипломати в чужди посолства в разрез на виенските конвенции и тези на ООН, да нахлуваш в чужда държава почти всяка седмица и да удряш  с недоказани обвинения, както и да нарушаваш 62 резолюции на ООН. Щото ако всеки прави така, светът ще е хаос. 

Не забравяй, че мюсюлманските С. Арабия и Йордания бяха на страната на Израел и с тяхно съдействие свалиха голяма част от дроновете. С.Арабия е родината на уахабизма, най-радикалната версия на исляма, отговорна за 90% от ислямистките атентати, като това е идеологията на ИДИЛ и Ал-Кайда. А кралят на Йордания се счита за директен наследник на Мохамед. Не забравяй кой финансираше Бен Ладен в Афганистан с неговите муджахидини срещу СССР.

И когато заговорихме за християнство, кой осигурява 70% от оръжията на Азербайджан и помогна за прочистването на арменците, най-старата християнска нация, в Арцах? Кой внася 50% от суровия си петрол от Азербайджан чрез Турция?

Що не изгледате клипове от Йерусалим, където радикали плюят върху християнски свещеници. Щото 2 % християни в Израел, г-н Трифонов, са почти всички палестинци. Преди много време християните бяха в пъти по-голям процент. Може да изгледате последният подкаст на Тъкър Карлсън с християнски проповедник от Палестина и да чуете какво казва. 

Що не чуете речите на евреи като Гидеон Леви, Джон Миършаймър, Аарън Мате, Хайо Мейер или Норман Финкелщайн? Уважението ми към тях е много по-голямо отколкото всички дебели тлъсти управници на богатите мюсюлмански страни. Защото те заемат страната на хуманизма. На вътрешното усещане за справедливост.

А лицето на радикализма може да се прояви при всички етноси, религии и идеологии. Радикалите са еднакви навсякъде. Говорят един и същи език на омразата. И ислямският фундаментализъм е най-заразен от него, да.

А лицето на радикализма, ние християните от Близкия изток, го разпознаваме най-добре, щото всички пострадахме от него. Християните в Близкия изток се стопиха, на прага са да изчезнат.

Днес Израел не е страна на истинските юдеи, а е корпоративен продукт. Също както повечето арабски страни и управници, които хич не им пука за населението. А обикновените хора също си приличат, те могат да намерят общ език помежду си.

Та вашият коментар не кореспондира с името на партията ви, която включва думата "народ". Вие сте корпоративен продукт като всички останали, затова сте и толкова изкуствен. Във времена, в които малкият човек от народа трябва да търси общото, да обединява, да иска да избегне безсмислена смърт, нещастие,  войни, кръвопролития. А не да разединява и да мисли за кариера. Не като теле да слугува по пустата корпоративна жажда за петрола на Иран и да го представя като борба на "цивилизации". Ти нямаш нищо общо с християнството, нито с хората от народа. 

Престанете с двойните стандарти и да крещите лозунги, при условие, че вината е в човешката алчност, лицемерие, а не в етноси и религии 
Падна в очите на много хора. Освен това даже музиката ти е про-ориенталска, а не про-западна. Дори народните песни ще ги докараш на кючек.

ПС А и щях да забравя - Тръмп разказа за предната криза с Иран, когато иранците изстреляха ракети срещу американски бази. Били се обадили, предупредили и всичко е било цирк. Най-вероятно и сега е така. И едните, и другите доволни. https://vm.tiktok.com/ZGeuWJ54P/

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.