ДЯДО ГЕБОШ И КРАДЦИТЕ НА ВНУЦИ

ДЯДО ГЕБОШ И КРАДЦИТЕ НА ВНУЦИ

А дядо ви Гебош умрял. Починал, казват. Починал през май, а децата се върнали при майката през юли. Не успял дядо ви Гебош да си види пак внуците. Сърцето му не издържало, нервите му се впили в старческите мускули като въжета, стомахът му се свил, очите му изсъхнали на стареца и се пречупил цирковият артист - дядо ви Гебош.

раЯ

раЯ

Може да въртите раята на шиш, тя ще ви направи лека забележка за силата на огъня. Нещо от сорта, че така не се пали огън. На забележката, че една рая на шиш не бива да се прави на експерт по огъня, може да получите само ругатни. Свободата на раята е да пцуе, докато я дерат. Да пцуе, но тихо.

Завод за ПОП-ФОЛК-С-ВАГЕН

Завод за ПОП-ФОЛК-С-ВАГЕН

Ма ние дори и магданоз не можем да произвеждаме. Щото, ако иска някой голям концерн за производство на магданоз да се установи у нас – то той веднага ще отиде в Турция. Защото ние магданоз отдавна не произвеждаме и не искаме да произвеждаме. Ние произвеждаме много качествени тепегьози, дават ги всеки ден по телевизора. И на билбордове ги дават.

ТОВА ВИ ЧАКА

ТОВА ВИ ЧАКА

Италианската полиция е арестувала 18 души, включително кмет, лекари и социални работници за предполагаемо промиване на мозъци на уязвими деца, за да си помислят, че родителите им са ги насилили, за да могат да бъдат продадени на приемни родители.