раЯ

раЯ

Може да въртите раята на шиш, тя ще ви направи лека забележка за силата на огъня. Нещо от сорта, че така не се пали огън. На забележката, че една рая на шиш не бива да се прави на експерт по огъня, може да получите само ругатни. Свободата на раята е да пцуе, докато я дерат. Да пцуе, но тихо.

Завод за ПОП-ФОЛК-С-ВАГЕН

Завод за ПОП-ФОЛК-С-ВАГЕН

Ма ние дори и магданоз не можем да произвеждаме. Щото, ако иска някой голям концерн за производство на магданоз да се установи у нас – то той веднага ще отиде в Турция. Защото ние магданоз отдавна не произвеждаме и не искаме да произвеждаме. Ние произвеждаме много качествени тепегьози, дават ги всеки ден по телевизора. И на билбордове ги дават.

ТОВА ВИ ЧАКА

ТОВА ВИ ЧАКА

Италианската полиция е арестувала 18 души, включително кмет, лекари и социални работници за предполагаемо промиване на мозъци на уязвими деца, за да си помислят, че родителите им са ги насилили, за да могат да бъдат продадени на приемни родители.

Истории за деца (от архива на Карбовски)

Истории за деца (от архива на Карбовски)

Какво обединява тези три български истории, от нашата работа, които ви припомням? Обединява ги липсата на каквато и да е реакция от българската държава. Тя изгуби и дори не започна нито една битка във всички казуси, които ние представяхме. Нито една. Ако грешим - дайте ни примери.