ЗАПАДЕ, ГРЕШИШ!
Мартин Карбовски
ЩЕ НИ ВКАРАТ ЛИ ВЪВ ВОЙНА?

ЩЕ НИ ВКАРАТ ЛИ ВЪВ ВОЙНА?

Ето какво казва Станислав Стратиев: Из "Българският модел": "Тук, дори когато стреляш по друг, умира Алеко Константинов…Това е българският модел. Българският модел е по-лош от Бермудския триъгълник. В Бермудския триъгълник нещата просто изчезват. И знаеш, че ги няма. При българския модел ги има, но не са те. И не знаеш какво е."

КАКВО МИСЛИ ГОРБАЧОВ СЕГА?

КАКВО МИСЛИ ГОРБАЧОВ СЕГА?

А ние така се радвахме, когато се разбрахте с Рейгън. Как пък нямаше един единствен пророк да предрече следното - само 30 години по-късно след Горбачов ядрените скривалища на Варшавския договор ще служат за убежище от руски ракети…

УЖАСНИЯТ НОВ СВЯТ

УЖАСНИЯТ НОВ СВЯТ

Кой вика войната при децата си? Днешният ден и днешното говорене за война с Русия - историята ще обяви за безумие. Няма нито повод, нито причина за война. Няма дори обявена бойна готовност. Западната пропаганда зловещо търси повод да ни направи мишени.

ФАНДЪКОВА КАТО УЧТИВ ПАЛАЧ НА СОФИЯ

ФАНДЪКОВА КАТО УЧТИВ ПАЛАЧ НА СОФИЯ

Фандъкова е жесток, неумел палач, един удар с брадвата не стига, жертвата се мъчи. Пред кладата на Фандъкова тълпата крещи “огън, повече огън, присъдата на София не е да гори на бавен огън, срутете я бързо, нека не се мъчи…”.