И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ДЖОКОВИЧ!

И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ДЖОКОВИЧ!

Приятели, не съм антиваксър, но съм категорична, че безличието не прави шампиони. А големите личности са неразбираеми, за тях - народната любов между „Осанна“ и „Разпни го“…. Кураж, друже Джокович, дори затова, че не се срамуваш да се наричаш Балканец.

Да предложим пембен сертификат

Да предложим пембен сертификат

Току-що по тв казаха, че Австрия започва процедура по приемане на закон за задължителна ваkсинация. В тази връзка се замислих колко добре и здравословно би било да се въведе, да речем, задължително ежедневно скачане на въже за всички, за което да се издава пембен сертификат.

Медийно заклинание срещу Джоан Роулинг

Медийно заклинание срещу Джоан Роулинг

Изобщо целият мейнстрийм медиен пейзаж отразява либералната писателка и отдадена феминистка по (меко казано) тенденциозен начин. Почти няма неутрални или положителни материали за нея в корпоративните издания. Малкото подкрепа идва винаги с уговорки и едно огромно „но“.

Каква ще е равносметката след Ковид

Каква ще е равносметката след Ковид

Въпросът е, когато дойде този момент и теглим чертата, каква ще е равносметката. Вероятно за България този момент ще настъпи след като в страната напълно неоправдано са умрели между 20 000 и 25 000 души. Засега са около 18 000 (разликата между умрелите у нас и средната стойност в Европейския съюз.)