Болшевики се настаниха на Московска 33

Болшевики се настаниха на Московска 33
07-12-2023г.
0
Карлос Контрера

Политическата криза в Столичен общински съвет и Столична община е факт. Днес дори не се стигна до процедура по избор на Председател на СОС. Толкова са нефелни ППДБ-Спаси София До там им стигна немощта, че чак предложиха въобще да не влезем в процедура. 

Предложих между 11-17 декември да се проведат консултации при Терзиев, като дори събере представители на политически партии на своеобразни политически консултации. Затова предложих дата за заседание 21-ви декември. Отново не бях чут. Евентуално ще се събира заседание на 18-ти декември...

Така ще се "управлява" Столична община - на инат. Разбира се, виждаме какви са резултатите - кал, мръсотия, хаос и анархия по улиците.. Стигнали сме до там, че дори вече не се дава думата за изказвания в СОС. Председателстващият от ДБ - Грети Стефанова не просто не спазва правилника, нарушава го системно, но и си решава сама на кого да даде думата и на кого не. Болшевики се настаниха на Московска 33. Розово-лилави болшевики. При това крайно неграмотни и нагли. 

София я чакат много тежки дни с тази бездарна, самозабравила се шайка, попаднала в местната власт с лъжи, измами, манипулации и шашми. Задава се розово-лилав диктат, ако им го позволим. 

Тумор се реже до здрава тъкан.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.