Опаковай това

Опаковай това

Ако си опаковате задника, да кажем с тоалетна хартия няма да се цени много. Да не кажа хич, защото някак няма да е изящно. Ако пък опаковате десетлитрова тенджера с найлон или детето с лейкопласт най-много да предизвикате семеен скандал. Това е защото мислите на дребно. А сега си представете ако опаковате нещо мощно и непреходно. Нещо като ЖК „Люлин“? Всичките десет микрорайона, да кажем, с бял тензух? Представихте ли си го?

Държите в ръката си револвер

Държите в ръката си револвер

Барабана се завърта, спира и револвера стреля във вас. Това е илюстрация на ситуацията с ковид. С ваксина нещата са следните. Представете си такъв пистолет, но с барабан за хиляда патрона. Един е зареден. Върти се и стреля. И каквото-такова.

Намирам за свръх перверзно награждаванията на тази нелепа глобалоугодна олимпиада

Намирам за свръх перверзно награждаванията на тази нелепа глобалоугодна олимпиада

Всички победители приличат на роби с намордници, които сами си слагат медалите и дори в най-силния миг в животите си дишат и плачат зад парче плат, което институционализира угодното им преклонно, робско съществуване.

Абитуриентски кючек

Абитуриентски кючек

Какво символизира абитуриентския бал? Завършване на средното образование? Възмъжаването и респективно съзряването на жените? Или пък е една традиция, която се изроди. Защото да си среден в нещо, не е причина да го празнуваш все едно това е еманация на житейските ти постижения. Въпреки, че за повечето участници ще е. Съжалявам! А и това, което виждаме вече не е празник, не е и бал. Кючек е! При това скъп кючек.