Благодаря. Някой да сипе по едно голямо и силно алкохолно, за да понеса действителността.

Благодаря. Някой да сипе по едно голямо и силно алкохолно, за да понеса действителността.

Благодаря ви , но аз не искам да се отоплявам с динамо с перка монтирано на прозореца и да се моля на глобалното затопляне да си свърши работата, защото това с перката очевидно няма да сработи.

Защо Фройд не се занимава с врани?

Защо Фройд не се занимава с врани?

Както Фройд си вървял из гората и не щеш ли видял на един клон врана със сиренце в клюна. На Фройд много му се прищяло да изяде това сиренце и решил да подходи с хитрост. - О, Врано! Би ли ми изпяла една песен за да чуя невероятния ти глас?

Момчета срещу момичета

Момчета срещу момичета

За да се пробута някаква ненормалност, тази ненормалност се закача за някакъв социален проблем или до нещо, което е откровено неприятно. Пример – Истанбулската конвенция се закача за насилието над жени. Всъщност, не познавам нито един човек, който да има нещо против към насилието на жени и много, които имат нещо против да има трети пол. И това е нормално, защото насилието е нехуманно и примитивно, а съществуването на всякакви рационализации на пола, е сериозно необосновано.

7 причини, поради които българинът не вярва във ваксините

7 причини, поради които българинът не вярва във ваксините

Българите сме като бито куче. Не гледаме какво ни говори този отсреща, а какво държи в ръцете. А това, което вижда не е обнадеждаващо. Прилича на нещо като пръчка боядисана като салам. Само че ние сме стари кучета. Знаем разликите между пръчката и салама. Научили сме да правим разликите за има-няма тридесет години преход. Защото нашия преход всъщност си беше една пръчка боядисана като салам. Всеки я е опитвал. Но да се върнем на недоверието.

Опаковай това

Опаковай това

Ако си опаковате задника, да кажем с тоалетна хартия няма да се цени много. Да не кажа хич, защото някак няма да е изящно. Ако пък опаковате десетлитрова тенджера с найлон или детето с лейкопласт най-много да предизвикате семеен скандал. Това е защото мислите на дребно. А сега си представете ако опаковате нещо мощно и непреходно. Нещо като ЖК „Люлин“? Всичките десет микрорайона, да кажем, с бял тензух? Представихте ли си го?