За саксията и мутрата

За саксията и мутрата

Искам да му покажа и многото скрити заливчета между Несебър и Равда. Да си спомня (а и да се похваля) къде съм спал под звездите. Как сме охлаждали дините в морето. И как се събират борови иглички от съседната гора, за да си ги постелеш върху скалите да не ти убива през нощта. По-хубаво от луксозен матрак е.

Това ли е последната битка – справедливост или смърт?

Това ли е последната битка – справедливост или смърт?

Несправедливото започва да е нечовешко. Винаги съм бил против гладните стачки. Не намирам логика в опита да принудиш някого да направи нещо, особено когато този някой е доказал незаинтересоваността си към хората. Това е все едно да заплашваш чревоугодник да престане да яде с кюфте.

Един ВИП българин у гръцко

Един ВИП българин у гръцко

Къде е ВИП масата? Сериозно ли нямате? Ама това да не е някое заведение за тъпанари? Имате ли цаца? Цаца? Ситна дребна и на каша. Най-добре китайска, дълбоко замразена, като я хвърлиш във фритюрника и да става на юфка? А пържени картофи? Не от евтините. Трябва ми от тези по десет евра порцията. Като ям да усещам, че съм на почивка. Сокчето на детето ще го разредите ли с вода от чешмата, че е много палаво и предпочитам утре цял ден да лежи в леглото и да дриска, докато отслабне с 3 килограма?

Честито и добре дошли в държавата!

Честито и добре дошли в държавата!

Заплатете държавните такси за творец, както и молба, и платени такси, че се нуждаете от експерт, куратор и ментор! ВАЖНО! Приложете документ, че сте усвоили и сте преминали напълно на фотосинтеза. Вдъхновете се. Ако изпитвате затруднения при създаване на изкуство се обърнете към администрацията. При изпълнение на горепосочените изисквания – Честито и добре дошли в държавата.

Пунтамаризъм.  Кой разбрал-разбрал.

Пунтамаризъм. Кой разбрал-разбрал.

- Докторе, счупих си ръката? - Това не е счупване, а ковид-19. От вируса костите изтъняват и спонтанно се чупят. - Но аз паднах по стълбите. - В това няма логика. Вие сте болен от ковид-19. Не виждам защо намесвате стълбите? Вие новини не гледате ли? Петнадесет дена карантина. Следващият.