МОЯТА ЖАНА Д`

МОЯТА ЖАНА Д`

*Текстът на Степан Поляков е по повод на новината: Няма доказателства, че ген. Христо Луков е бил нацист и антисемит, нито че по време на Луковмарш се събират екстремисти от чужбина. Това са част от аргументите на Софийския градски съд, с които отхвърля иска на прокуратурата за прекратяване на регистрацията на "Български национален съюз Еделвайс".

Знаете ли кой е Боби Виното?

Знаете ли кой е Боби Виното?

Но в един слънчев угандийски ден Боби реши, че тази слава не му е достатъчна. И какво му хрумна на Боби? Точно така, познахте. Причака кортежа на президента Мусевени с още дузина приятели и започнаха да хвърлят камъни по него. Горилите на Мусевени го прибраха моментално в един тръстиков затвор нейде из столицата Кампала. Бам! На другия ден Боби Виното се събуди като световна знаменитост.

Кьовеши - една очарователна евросервитьорка.

Кьовеши - една очарователна евросервитьорка.

От два месеца официално е и на работа. И?... Пеевски, тоя-оня, какво стана... Присъди, решетки? А, забравих, нашето европейско семейство от ЕНП препоръча по менюто на дневния ред, че всичко е мед и бонбони. Но как страстно очакваха софийските демократи моментална и вселенска справедливост, сервирана от нея.