След събитията в САЩ рейтингът на Тръмп се е вдигнал

След събитията в САЩ рейтингът на Тръмп се е вдигнал

Отлично ми е известно, че този тип статистика е хлъзгаво нещо, но се набива на очи, че не се забелязва срив в одобрението към Тръмп непосредствено след събитията, а дори има известно покачване на рейтинга му. Това значи само едно - че американското общество е необратимо разделено и едва ли администрацията на Байдън ще успее да затвори колосалната дупка между ехо камерите на привържениците и противниците на Тръмп.

Какво се задава...

Какво се задава...

Да си мислиш, че случващото се в САЩ е самостоятелен процес, който няма отношение към онова, което ще се случи в България, в Европа и в света, е опасно дилетантски наивитет. Всичко, ВСИЧКО, което ще се случи оттук нататък, и навън, и в малка, бедна и зависима България, ще бъде управлявано от онези сили, чийто категоричен възход виждаме в момента.

Цензурата, която харесваш...

Цензурата, която харесваш...

Цензурата, която не харесваш, винаги започва с цензура, която харесваш. В момента, в който откажеш на своите опоненти някакво право, ти автоматично позволяваш това същото право някога да бъде отказано и на теб. Цензурата предполага, че твоята партия ще бъде вечно на власт, и цензурата няма да се обърне срещу теб. Две спорни презумпции.

Демокрацията е мъртва, да живее либерализмът, който я уби.

Демокрацията е мъртва, да живее либерализмът, който я уби.

С това свещеният принцип на демокрацията - СВОБОДАТА НА СЛОВОТО - беше официално убит от либералите. Неговото място зае ПОЛИТИЧЕСКАТА КОРЕКТНОСТ, която, живелите в соца, помнят като цензура, доносничество и мракобесие.

Отчайващата човешка глупост

Отчайващата човешка глупост

Представителите на Демократическата партия в САЩ откриха 117ия Конгрес с молитва, в която, след като се помолиха на всички богове, след традиционното "Amen", добавиха и "Awomen". Клетите невежи тупани решили, че думата "Amen" визира "мъже", и побързали да добавят и "жени". Откъде да знаят, че "амин" на старогръцки (ἀμήν) и на иврит (אמן) означава "Да бъде". Оскъдният либерален мозък е побързал да сътвори колосална глупост под маската на политическата коректност. Както възкликна с насълзени очи Alex Christoforou, "Управляват ни клоуни. Идиоти и клоуни".

Искат да премахнат всички думи, които асоциират конкретен биологичен пол

Искат да премахнат всички думи, които асоциират конкретен биологичен пол

Г-жа Нанси Пелоси, говорител на Камарата на представителите, открива силно и зрелищно 2021. Дамата - известен политик от Демократическата партия, предлага в новия Правилник на Конгреса да бъдат елиминирани думите "той", "тя", "баща", "майка", "син", "дъщеря", "брат", "сестра", "леля", "чичо", "баба", "дядо", както и всички думи, които асоциират конкретен биологичен пол. На тяхно място г-жа Пелоси предлага да се използват полово неутрални думи като "родител", "дете", "дете от същите родители", "родител на родителя" и т. н.