Булгария Лимитид (с капитал 5 стотинки)

Булгария Лимитид (с капитал 5 стотинки)

Аз самият имам действащо еоод. Капиталът му е 5 хиляди лева. Ако фирмата ми фалира, ще съм длъжен само в рамките на това ограничение на капитала. Когато България фалира, а това ще стане в обозримо бъдеще, „Бойко и ко“ няма да носят никаква отговорност, няма да платят на никого нищо и ще отидат на топло при Галеви и Божков да си харчат кинтите.

Да живее вирусът!

Да живее вирусът!

Всеки от своята камбанария и със своите убеждения, но са единни в изводите си – следва нова епоха. Старата си заминава и вече почти си отиде, сбогом, ще ни липсваш, добро старо време. В тебе имахме поне илюзията за свобода, нямаше я Наредба 18, нямаше дори касови апарати. Обаче никой от визионерите в България досега не е заявил на глас нещо, което и учениците ми знаят – че ние тук отдавна живеем в трансхуманизма.

Мъглиж

Мъглиж

Защото не е възможно да има толкова много неща на света – огромни телевизори, минимални заплати, философски направления – и в същото време заедно с тях да съществува паралелно и Мъглиж. В една вселена не може да има чак толкова много неща. Това вече е свръх човешките способности за осмисляне.

Правото на избор да станеш убиец

Правото на избор да станеш убиец

Ние, човеците, имаме всякакви права. Напълно неограничени. Можем да извършим абсолютно всяко едно нещо, което ни хрумне. Това ни е гарантирано от Създателя. Ако само за малко ограничи свободната ни воля, вече бихме били равни на животните.