ПОСТКОВИД ЕЖЕДНЕВИЕ

ПОСТКОВИД ЕЖЕДНЕВИЕ

Май описах всичко. Единствено не съм описал нощта. Спя спокойно, което е супер. Не ползвам мелатонин, който изписват преди лягане. Съвет от мен - след ковид се раздвижвайте и излизайте на въздух. Но лекичко и внимателно, без да си налагате сериозно натоварване, защото е опасно.

Венци Мицов: Искам да ви споделя какво научих през този адски месец!

Венци Мицов: Искам да ви споделя какво научих през този адски месец!

И така, скъпи мои приятели, днес изтече карантината ми. От 2 март насам съм или в болница, или у дома. Да са живи и здрави домашните, които, след изтичане на техните карантини се грижеха за всичко у нас – пазаруване, разходки на домашния любимец, а бе всичко, за което се сетите.

Изборите са обществен тест за интелигентност

Изборите са обществен тест за интелигентност

Двете групи носят в себе си малоумието на цялото ни общество, пречистено и концентрирано до прости опорки и простички симпатии. ГЕРБ vs БСП. Мангърката vs НОЩ. Либерали vs консерватори. Чалгари vs интелектуалци. А бе каквото още се сетите, но като цяло нещата са черни и бели. Но то и живота вече е бая черно-бял де.

Аз в такава, бабо, гилдия не ща.

Аз в такава, бабо, гилдия не ща.

Пичове. Вие седнахте на една маса с ГЕРБ. И те ви обещаха. И вие извикахте “победа”. Преди време, когато аз бях съавтор на петиция, не отидох на среща с Банов. А малко преди това вие отново писахте една декларация, с която го подкрепихте. Помните ли? Разбирам, че някои са много разочаровани, че съм ги нарекъл “елит”. Ами “елит” сте. Ако не бяхте “елит”, може би писмото ви за подкрепа щеше да е свободно разпространено, а не разнасяно апокрифно.