Как да не бъда расист във времето, в което живея?

Как да не бъда расист във времето, в което живея?

Отказвам да наема черен, защото е черен, а не защото е добър в това, което прави. Отказвам да наема гей, защото е гей, а не защото е добър в това, което прави. Отказвам да наема жена, защото е жена, а не защото е добра в това, което прави. ...и за разлика от масовото лицемерие, което прилагат тези хора, аз няма да наема и бял хетеросексуален мъж, защото е бял хетеросексуален мъж, а ще го наема само и единствено, ако е добър в това, което прави.

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

ПОСЛАНИЕ ЗА НОВА БЪЛГАРИЯ

В четирите години от мандата си ние не отстъпихме от заявените през 2016 г. принципи. Водени от убежденията ни за законност, справедливост и солидарност, ще продължим да обединяваме обществените усилия за промяна на днешния властови модел и създаване на условия за модерно развитие на България, което изисква: Гарантиране на честни и достъпни избори.

Близо 500 задържани на неразрешен протест в Брюксел

Близо 500 задържани на неразрешен протест в Брюксел

Полицията в Брюксел задържа близо 500 души на неразрешени протести срещу мерките за възпиране на коронавируса в Белгия, предаде ДПА. "Прекратяваме демонстрацията край централната гара", съобщи в Туитър столичната полиция за най-голямото събиране в ранния следобед.

Ред и пълна свобода!

Ред и пълна свобода!

Предлагаме пълна свобода в темите, стига да се спазват някои правила: в невисокосна година е забранено да се пише против Бойко, във високосна - може! Ако пишеш против Бойко, се забранява да пишеш и против Мая Манолова. Против Мая Манолова се пише само в последната четвърт фаза на Луната, стига да не духа северозападен вятър.