Антъни Блинкен поиска от руската Дума да оттегли закона, който забранява ЛГБТ пропагандата

Антъни Блинкен поиска от руската Дума да оттегли закона, който забранява ЛГБТ пропагандата
25-11-2022г.
0
Тодор Беленски

Вероятно вече сте разбрали, че Русия прие закон, който забранява ЛГБТ пропаганда. В това няма никаква репресия, просто е предпазна клапа за новите "ценности" по отношение на децата. С други думи дават време на семейната клетка да си свърши работата и забраняват на глобалистите достъпа до училищата за подмолните им цели.
Това решение показва, че Русия действително се преобразува в суверенна страна. И показателна е американската реакция. Антъни Блинкен поиска от руската Дума да оттегли закона, който забранява ЛГБТ пропагандата. 
"Призоваваме руските законодатели да оттеглят законопроекта и да зачитат човешките права и достойнство на всички", написа в Twitter американския държавен секретар.
Едва ли някой си въобразява, че руснаците много ще се трогнат от това, но това в важно като показател. За това, че образованието не са само "вътрешни работи", а е въпрос на национална сигурност и основен инструмент на колониално владение. 
Освен чрез джендър пропаганда, другият основен лост за влияние, е болонският модел за дезобразование, възприет и у нас. Най-просто обяснено системата парите следват ученика/струдента, а ученето трябва да е "фън" и "фенси" .В Русия вече истинският елит е наясно, че този модел е пагубен и трябва да бъде подменен, за да не загуби Русия субектната си роля. Нещо, което отдавна беше осъзнато в Турция. 
.
Ако искаме България да намери място след новото разпределение на силите, критично важно е да го разберем и ние. Не просто да го усетим на подсъзнателно ниво, а да го доведем до съзнанието си и да дадем борба за целта!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.