10 причини да предпочетеш да живееш в България пред Германия

10 причини да предпочетеш да живееш в България пред Германия
30-10-2022г.
0
Мартин Петрушев

1. В България е по-сигурно да се разхождаш по улиците нощем, особено след емигрантските маси, които не спират да заливат западната част на Европа.
2. Българското общество не е толкова обсебено от култа към консумацията.
3. Мнозинството от българите са скептични към политическата радикализация на ЛГБТK пропагандата, която всекидневно промива децата и тийнейджърите на Запад.
4. Българската природа е по-богата и красива.
5. Задава се неизбежна икономическа рецесия – българското общество е свикнало да оцелява в кризи и няма да падне от толкова високо.
6. Въпреки някои негативи, българите са по-близки и по-откровени един с друг, отколкото германците.
7. В България няма толкова тежък апартейд срещу нeвaкcинирaните – студентите не получават непрекъснато препоръки по мейлите, няма фанатици по улиците, които да те предупреждават, че маската ти не покривала носа и т.н.
8. В България все още има обществени медии, в които да изразиш нещо различно от ЕДНАТА гледна точка на демократичния „плурализъм“.
9. Средностатистическият българин осъзнава, че в момента се опитват да го въвлекат в чужд конфликт. Средностатистическият германец не.
10. Празнословенето за универсалистки ценности не може да пробие социалния код. Майката все още е майка, а бащата все още е баща.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.